TOC AL MAR Restaurant Platja d'Aiguablava Begur, 972113232

Restaurant
Platja d'Aiguablava
Begur
972113232

DES DE BARCELONA
Autopista AP-7, sortida 9. Autovia C-35/C-31 fins al final de la via. Carretera GI 653 direcció Regencós. Carretera GI 653 direcció Begur. Primera rotonda de Begur direcció Aiguablava. Al final de la carretera hi ha un aparcament públic. Baixant la rampa de la platja ens trobaràs.

DES DE GIRONA
C-66 direcció La Bisbal. Rotonda direcció Carretera GI 652. Rotonda direcció C-31 Regencós. Carretera GI 653 direcció Begur. Primera rotonda de Begur direcció Aiguablava. Al final de la carretera hi ha un aparcament públic. Baixant la rampa de la platja ens trobaràs.

DES DE FRANÇA
Autopista AP-7, sortida 3 Figueres-Roses. Rotonda direcció N-II Figueres-Girona. Conduiu per la N-II. Gireu a la dreta cap a la C-31 L’Escala. Rotonda direcció C-31 Torroella de Montgrí. Seguiu cap a Pals-Regencós-Begur. A Begur Primera rotonda de Begur direcció Aiguablava. Al final de la carretera hi ha un aparcament públic. Baixant la rampa de la platja ens trobaràs.

DES DE L’AEROPORT DE GIRONA
C-25 direcció Cassà de la Selva. Rotonda direcció c-65 Girona-St Feliu de G. Autovia C-31 direcció Palamós fins que s’acabi la via. Carretera GI 653 direcció Begur. Primera rotonda de Begur direcció Aiguablava. Al final de la carretera hi ha un aparcament públic. Baixant la rampa de la platja ens trobaràs.